MOTIVATION.

IMAG1249

När jag är så deppig att jag inte vet var jag ska ta vägen ska jag stirra på den här tavlan. Några av mina favoriter som hjälper mig i de allra jobbigaste stunderna. ♥ Mår så otroligt bra av att bara titta på kort – det är underskattat. Just nu är jag så grymt glad och även om den här dagen började med kaos så avslutar jag på topp.

Jag ska tillbaka hit. Till mitt snygga jag, mina människor och galenskaper. Till äventyren och till alla framtida minnen.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s