VARDAGSLYX.

Idag har varit världens toppendag! Visst, det blev lite stressigt och ja, jag har varit upp och ner, men allt det andra positiva väger så mycket tyngre. Fika med P och så klart kröp tidsoptimisten i mig fram. Jag tror ju alltid att jag hinner så mycket mer än vad som är realistiskt. Jag vill nog för mycket och jag hade nog kunnat sitta där och babbla flera timmar till. Som vanligt – supertrevligt!

Trots att jag var sen så gled jag in på ett bananskal till S. Enbart tack vare att man fick skjuts, (TACK C!) maten var klar och sen underbart sällskap på det. Snacka om vardagslyx. Tjejerna fick mig att tänka på annat och jag älskar vardagliga problem. Småtjafs och olika irritationsmoment och självklart lyckliga, underbara stunder som att man måste koka ägg kl 7 på morgonen åt sin fina sambo. P, det är fan kärlek, haha. :]

Tänk om jag fick ha det så här varje dag. Det är så skönt att sitta och prata om andra saker, även om det fanns ett visst fokus på Mårten. Mina fina Lagerhaustjejer som jag inte träffat sen (typ) i somras fick mig att må så bra. Lugn och ro i kroppen, skratt och mys. Här har jag verkligen ett sånt praktexempel på vad jag menar med guldstunder i vardagen. Jag trivs som fisken i vattnet.

Tack Sara, Pernilla och Camilla. Ni är guld värda, kom ihåg det. ♥
Har jag sagt att jag är lyckligt lottad?

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s