LÖRDAG.

Gäspar så att käkarna nästan hoppar ur led snart… Åh herregud. 19:55, är den inte mer?

Jag försöker ta vara på det som får mig att må bra även om jag kanske inte har det precis bredvid mig. Då får man hitta substitut, så jag pratar i telefon. Haha hur ska jag annars kunna ha kontakt med mina människor som inte bor här. Ja, hela den här dagen har gått åt att prata i telefon ungefär. Det är sjukt vad tiden springer iväg snabbt… Pratar jag verkligen så mycket? Haha, vet i alla fall vad pappa skulle svara på den frågan. ;]

Varför lägger man ner tid på saker och ting som man inte får något för? Saker som man inte mår bra av? Saker som man inte ens vill? Jag antar att det återigen är en sån där svårighet när det gäller att bryta personliga drag. (Och kanske vanor i vissa fall?)Personliga drag som egentligen är väldigt fina, men som faktiskt drar ner en själv i ”skiten”. Man borde göra investeringar i positiva saker. Människor, aktiviteter, och ja.. saker. Som vanligt – välj själv.

Do things that makes you happy.
Be with people who makes you laugh.
And then, do it more.

Nu: G.L.A.S.S. och film. 

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s