LOGOM SVENSK.

Skön torsdag som blev alldeles lagom. Lagom – visst är jag lame? Så jävla svensk. Lunch med Madde, sprang sen in på Lagerhaus och fick se ett efterlängtat ansikte. Käraste Sara hade precis sin lunch när jag valde att droppa in, vilket jag blev väldigt glad över! Efter lite snabbt babbel och lagom (ja, lagom) med spring åkte jag hem igen och gjorde min grej. Dödade Mårten återigen.

Nu är jag så där helt okej trött. Skallebank som är lite värre för stunden men jag överlever. Ska krypa upp i soffan med en stor kopp te – what else. Torsdagsmys och jag känner mig väldigt nöjd just nu. Tror jag tagit flyget till tuttifrutti världen för kvällen, för det finns ett lyckligt bubbel i mig. Underbar jävla känsla. Såna här dagar vill jag ha fler av. Balans. Perfekt.

Amber Rose. Seriöst.. om jag hade sett ut så här i rakat hade jag fan rakat av det på en gång. Utan att tveka.

amber-rose

Sen att hon är modell är ju en helt annan femma! ;]

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s