MYRSTEG.

Tänker inte ens gå in på dagens tillstånd mer än att säga att det har varit zombiemode. Kroppen och hjärnan sover men jag är vaken. Hur fan det nu går ihop. Jag kryssar och kryssar, stryker över fler dagar på strålningsschemat. Just nu försöker jag bara få dagarna att gå. Jag är sjukt trött och behöver spara på den energi jag har. Känns som att många av de vakna timmarna går till strålningen och vila. Annat får väl vänta lite antar jag. Inget blir ju så där överdrivet effektivt när det måste göras med myrsteg.

Men, faktiskt ska jag nog försöka ta tag i plugget lite imorn, vore skönt att få lite koll på den fronten. Nu ska jag gå och räkna lamm. Eller är det får?

Natti!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s