FUCK IT.

Det är tydligen inte bara jag som jämför saker med Aladdin-askar. Läste precis de sista sidorna i Ann Söderlunds bok Men vi knullar ju ändå inte. Hon hade mycket vettiga tankar, och poänger framför allt. Önskar att fler hade samma syn på sig själv som hon har. Några stycken hit och dit var som att läsa mina egna tankar och ord. Det fanns en hel del igenkänning, även om hon är gift och har barn. Inget slår dock Mia Skäringers böcker, hon är one of a kind.

Är det inte sjukt utmattande att vi lever i en värld med komplex upp över öronen. Komplex över allt och ingenting. Precis som Mrs Söderlund sa, det kommer alltid finnas någon bättre. Snyggare. Smartare. Roligare. Helt enkelt bättre. Varför fokusera så mycket på hur alla andra är och ser ut egentligen? Huvudsaken är väl att man mår bra och trivs med sig själv? Eller? Jag är grymt trött på alla ideal och den ständiga pressen över hur man ”måste” se ut. Typ olika listor över hur man ska vara. Check, check, check och åter igen check. Eller nej vänta nu, det där är jag inte, och det där..neej, så ser jag inte ut, nej det stämmer nog inte. Fan… 2 check av 10. Bäst att ringa Paolo Roberto och blir rejält trimmad, och styling-hjälp kommer jag nog också behöva. En ny garderob.

Nej, fan jag orkar inte. Jag bryr mig om hur jag ser ut men det behöver inte gå till det extrema att jag tuggar på en gurka och till slut består endast av botox innan jag ens fått en synlig rynka. Hollywood fruarna skulle kolapsa om de skulle få strålning. Deras värld skulle gå under. ”Men hallå, jag struntr i att jag är sjuk – jag kommer tappa mitt hår!!” Värre än ett dödsbesked typ. Fuck it. Jag kommer tappa hår när jag strålbehandlas, förhoppningsvis inte allt men. Det roligaste av allt (not) är att det kanske inte kommer växa ut på alla ställen heller. For ever en kal fläck. Men jaha? Min lycka sitter väl inte i håret?

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s