LÄTTAT PÅ TRYCKET.

Nej, jag menar inte att jag har varit på toaletten

Det känns som jag kan andas igen. Trycket har lättat. Den fete brottaren som tryckt ner mig mot golvet och satt sig satt på mitt bröst har äntligen övergivit sin plats. Nu har jag gjort som han ville. Jag har rensat luften och det känns så underbart skönt. Ibland kan det verkligen vara läskigt att göra det. Var börjar man? Hur börjar man? Jag skulle gjort det för längesen. Men bättre sent än aldrig. Är det inte så man säger?

Det är bara att köra. Allt eller inget. Bära eller brista. Nu.

Det kommer bli bra. Det blir alltid bra.

H ♥

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s