SVÄVAR.

Jag kan knappt hitta ord som beskriver hur jag mår just nu. Huvudvärken har lättat och fredagen som bestod av massa mor-dotter-mys skulle jag kunna spela i repris tretusen gånger. TACK, du vackraste människan på jorden – mamma. Idag är jag så jävla lycklig. Ett gigantiskt tack till alla er som finns där vid min sida också. Ni betyder otroligt mycket! Mitt hjärta växer och känns gigantiskt tack vare er. Likt vattenkristaller som sväller i vatten.

Ikväll blir det 25-års fest och kära återseenden, vet knappt vad jag ska ta vägen när jag tänker på det. Att jag ska kunna vara med (nästan som vanligt) känns rätt overkligt nu när jag spenderat några månader i dalahästarnas land – endast sittandes i soffan och glott på den fyrkantiga rutan typ. Tro mig när jag säger att jag njuter av dessa dagar.

Jag svävar fram och min bränsle består av kärlek, välmående och umgänge. Uppe bland målnen.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s