STUCK.

Orden sitter fast, de kommer liksom inte ut. Jag har tusen tankar jag vill få ner i bokstäver men det är precis som att jag inte kan greppa dem. Jag kanske inte ska kunna greppa dem just nu? För precis när jag ska ta dem försvinner de illa kvickt.

Stormen Gudrun börjar i alla fall avlägsna sig och jag har fått lugn i mitt sinne igen. Det handlar om att bestämma sig och jag har bestämt mig. När jag skrivit klart meningen och tröck på punkt-knappen hörde jag direkt en kvinnas röst i mitt huvud. ”Jag har bestämt mig” – kvinnan i sluta-röka-reklamen. Hon som bestämt sig för att sluta röka. Haha, patetiskt. Det är ju knappast det jag bestämt mig för – då jag måste börja röka först.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s