NÄT. SPIDERMAN-NÄT. SKYDDSNÄT.

Plockade fram boken och kröp upp i soffan. Förstår inte riktigt varför man (jag) använder det uttrycket. Jag har aldrig krypit upp i soffan. Bokstavligen. Jag har heller aldrig hoppat i duschen eller gått på toaletten. Ord och uttryck är bra konstiga. Ord och dess innebörd. Jag förstår det inte. Pineapple, som jag och A diskuterade igår, hur fick vi det till ananas? Knepigt.

Lavendeldoften och värmen från min senaste nykomling i nallefamiljen står för omtanke. Kärlek. Mitt hjärta växer, mina vänner. Ni. Mitt skyddsnät. Ni lindrar skräcken. Jag känner mig tryggare än Spiderman då han susar fram mellan stadens skyskrapor. Och han, han är expert på nät. Jag lovar er.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s