IT TAKES TWO TO TANGO.

Och nu är jag trött på att dansa själv.

Flyttdagen är äntligen slut. Mamma och brorsan slet som tusan – vad skulle jag göra utan dem? Tack till er, ni är guld värda! Kylskåpet är fyllt med mat, grejerna börjar hitta sin plats och det är väl i stort sett bara jag som behöver pysslas om lite. Tänker krypa långt upp i soffan med en film och en kopp te. Som jag mår just nu!

Staind – Outside.
Västerås nu är jag tillbaka och det känns hur bra som helst!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s