DURACELLKANIN.

Igår gick jag runt i min tuttifrutti-värld. Årets största leende och det var nästan så att jag räknade ner timmarna. Får jag sova snart? Vad är klockan? Meeen…kan man lägga sig nu då? Klockan var 19:00. Jag höll på att bli knäpp över att det inte var färre timmar kvar till onsdag. Västerås… snart Västerås… Västerås… VÄSTERÅS. Som en jävla duracellkanin som ballat ur.

Hetsiga dagar med packande och förberedelser inför morgondagens flytt. Insåg hur många jag vill träffa och ge en kram innan jag åker, men tyvärr hinns det inte med. :/ Jag antar att jag inte kan ha kakan och äta upp den.

Snart sticker jag till faster på fika och ger kusinerna världens största bamsekram!

I’m out.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s