ALLTID RETAR DET NÅGON.

Jag har gett upp det här med att försöka se snygg och pigg ut. Sa tidigare att jag tycker det finaste man kan göra är att ge en bit av sig själv. Så jag tänkte dela med mig av en bild. Trött, medicinsvullen och haha, ja, inte i min bästa form. Men what the fuck. Det kommer sen!

Picture0193

Är väl mer eller mindre känd här på avdelningen som tjejen med den söta tofsen, haha. Alla fnissar lite när den sticker rakt ut. Förståeligt, vek mig dubbel när jag insåg hur jag gått runt och sett ut. Får väl tacka Maria som fixade den fina tofsen och vara glad över att man kan få folk att skratta här i alla fall. Som mammas väninna Görel skulle sagt: Alltid retar det någon!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s