SMALL PIECES OF YOU.

Två söta tomtenissar tippade in på tå i mitt rum idag, då blev jag glad! Hälsningarna från Dalarna haglade och jag blev överöst av julklappar. ”Fler??” tänkte jag, fyfan, bortskämd är man allt! Fick en mysig stund med mamma och Jonas, lite julstämning trots allt. Och aldrig trodde jag väl att jag skulle ha det så bra på julafton när den spenderades på en, inte så jätte rolig, plats – sjukhussängen. Men jag är pigg och mår bra, kan jag begära nåt mer? Mamma som, som vanligt, tänkt tretusen steg extra tog med Gs julte och en kopp hemifrån så nu ska jag njuta av det och krypa djupt ner i sängen och se Änglagård.

Jag har insett att Krister hade verkligen rätt – jag är rik. Med alla underbara människor som finns vid min sida, som stöttar, tröstar, skrattar och allt vad ni gör för och med mig kan jag inte ha det bättre. Jag är så jävla lycklig och det är tack vare er.

Önskar jag kunde ge er lika mycket tillbaka som ni ger mig. ♥

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s