NIMA.

Om man absolut inte kan vänta med uppdatering så ring NIMA, 0186114970. Det är där jag kommer vara efter operationen, på uppvaket, och där kan man fråga hur operationen gått och hur jag mår. Så istället för att gå hemma och oroa sig i onödan tänkte jag att man kan slå en pling om man vill! Operationen kommer börja runt 08:00 och läkarna beräknas vara klara runt lunch, absolut senast 14-15.

Fick mitt mysbesök så känner mig nöjd. Nu tänker jag duscha och sen halvsova till Yrrol.

Du kommer aldrig vinna det här.
Det tänker jag aldrig tillåta.
Aldrig.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s