TAGGTRÅDS-SÖNDAG.

Idag är dagen då jag får betala för en föraktivförmittegetbästa-vecka. Känns som att någon drar taggtråd genom mina öron och tårarna bränner bakom ögonlocken så fort nån väsnas minsta lilla. Fan vad drygt det är.

I fredags kom brorsan och det blev lite julmys här hemma. Vi kokade knäck, klädde julgranen och åt middag, fuskjul it was. Lördagen gjorde morfar och syrran oss sällskap för julbord i Dala-Husby, det blev min ”julafton”. Idag tittade Hans förbi en sväng också, mycket roligt att träffa honom en sväng! Så jag känner mig väldigt nöjd med årets jul, nu kan jag åka till sjukhuset och göra min grej. Jul kommer nästa år igen liksom.

Tänker slänga mig i sängen och spontandö. Orkar inte med människor mer, bättre att matas med Entourage och låta timmarna gå så jag får måndag snart.

Kom igen… nu vill jag bara ha onsdag.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s