WAR YOU WANT, WAR YOU CAN HAVE.

Vilken dag! Fick till slut samtalet från klinikcfenen i Västerås. Hon fick en jävla attityd direkt jag frågade henne vad hon visste om min situation och vad som komma skall. Hon visste inte att jag skulle opereras och jag tror knappt hon visste att jag har en obotlig hjärntumör. Hon hade verkligen taggarna utåt, ansåg massa saker hit och dit, påstod att min läkare i Uppsala ljugit för mig. ”Man får inte välja sjukhus, så där har hon från början ljugit för dig.” 

Sitter nu på Patientnämndens hemsida där det står så här om valmöjligheter angående sjukhusvård:
Du kan välja i mån av plats:
• Sjukhusvård eller specialistsjukvård var du vill i Landstinget Västmanland.
• Sjukhusvård och öppen specialistsjukvård i andra landsting och regioner.

Och så sitter hon och säger att läkaren i Uppsala har ljugit för mig när hon sa att jag hade rätt att välja sjukhus. Fyfan säger jag bara, det är ju självaste klinikchefen som ljuger för mig. Det räcker inte med att hon ljuger för mig, hon var sjukt otrevlig och skrattade mig i örat när jag sa att V-ås har gjort så mycket misstag att jag inte har förtroendet kvar. Svaret jag fick var ”hah…Akademiska gör precis lika många misstag ska du veta”. Vem säger så?

Imorn blir det ett frustrerat samtal till min läkare i Uppsala. Maria ska allt få veta att klinikchefen påstod att hon ljög för mig. Jag ska skapa krig typ. 😀

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s