LÖRDAG I VANLIG ORDNING.

Skulle haft min mysdate med min bro idag, men nog fan blev han och de andra där hemma förkylda, så klart. Denna kväll får fördrivas på annat sätt. Film tror jag, haha chocker… Men jag vill ha sällskap!

Lördagen har bestått av massa ritande, pyssel med tavlan och underbara samtal som hoppat mellan hysteri och skratt. Kanske ska jag säga hysteriska skratt! G med sina kloka ord och positiva tankar, M med sitt smittande skratt och sin underbara energi. Fan vilka leenden ni ger mig.

M, S, H, G, M, M, J, M.
Solstrålarna i mitt liv. ♥

Nu blir det vin, natchochips och lite mer pyssel innan det blir film!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s