SOFFHÄNG.

Det börjar bli ett faktum. Jag klarar mig inte utan mitt kortison. Huvudvärken har letat sig ner i min nacke igen, jävla skit… Sjukt vad jag spänner både nacke och käke när jag sover. Haha, jag som hoppats och hoppats på att jag skulle klara mig med att bara ta alvedon 4 gånger per dag, istället för det OCH kortison. Men nej, det gick inte. Kortisonet är just nu min vän.

Tänker fixa en stor kopp te och krypa upp i soffan resten av kvällen.

Får man sova snart eller?

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s