COFFEE & MUSIC.

Satt med penna och musik hela dagen igår, glömde äta och försvann in i pappret totalt. Va skönt det var. Huvudvärken var inte att leka med, jag höll på att få frispel på mamma så fort hon prasslade med en påse eller skramlade med disken. Helt galet vad dåligt tålamod jag har de dagarna. Då är det musik i öronen och försöka koppla bort allt annat som gäller.

Ställde kaffekoppen i kylskåpet imorse, så nu vet jag ju vad jag ska förvänta av mig själv idag, haha. Tänker fortsätta denna dag som igår. Rita, kaffe och musik för hela slanten.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s