G Ä S P .

Jag är helt slut idag. Har suttit i soffan som ett mongolaidus hela dan – filmmaraton. Orkar knappt lyfta mina armar. Mamma pysslar och har hållit mig sällskap när jag suttit och stirrat på denna dumburk, men snart tänker jag gå och lägga mig. Jag har faktiskt räknat ner timmarna tills man kan gå och lägga sig, utan att folk tittar snett på en, sedan kl 18. Nu är den snart 21 och då säger jag tack och hej för idag. Hoppas på mindre huvudvärk imorn och lite mer energi. Fyfan vad jag klagar, usch… haha skärpning. Ny dag imorn. Hej sängen, hejdå världen!

It always rains the hardest on the people who deserve the sun.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s