KLIPP.

Min mamma är bäst. Mitt hår var som ett fågelbo, eller svinto kanske är rättare ord att använda. Det var påväg att bilda readlocks helt enkelt. Stod i duschen hur länge som helst och försökte få ut det, men det blev bara större och större tussar som drogs av… så nu är jag korthårig.

Kan väl bjuda på nån ny bild, kommer lite bättre sen (kanske).

The new me.
newme1

Sometimes you just gotta do what you gotta do. Och just nu känns det jävligt ovant och det känns som jag har en helt ny stil. Men antar att det tar tid att dels vänja sig vid en ny längd, men också att lära sig bära upp den. Vem vet, om några veckor kanske jag inte saknar mitt långa hår. Men fan, petitesser, det växer ut.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s