GOD NATT.

Nu tänker jag hoppa i säng. Dagen har varit fullspäckad och innehållit alldeles för mycket fart egentligen (för min del). Hets till vårdcentralen för att byta tid, följa med mamma på klippning, hem och ta en kaffe, tillbaka till vårdcentralen osv. Nu är jag 5 stygn lättare. Jag kan inte förstå att jag blev så glad av att kunna lyfta på ögonbrynen utan att det gör ont i hela huvudet, det är fan en vardaglig lyx, haha! Dock dras jag fortfarande med min nätmössa eftersom plåstret över ärret inte sitter fast. När jag blir av med den och får duscha mitt hår kommer jag hoppa och jubla, tusan vad jag saknar det! Mitt hår. Mitt utsläppta hår, och min lugg.

Nu kör jag uppsatt 24/7. Trist i längden.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s