FAIRLY NUTS.

Sitter i min älskade, saknade och underbara lägenhet. Ser film och myser med en Ben & Jerry’s, precis som om allt vore som vanligt. Känns helt jävla underbart rent ut sagt. Pratade med Madde över en timme i telefonen, fyfan vad jag saknar henne. När jag är i Dalarna saknar jag alla och allt i Västerås och när jag är i Västerås saknar jag alla i Dalarna istället. Aldrig är man nöjd. Har fått min kaffe-dejt med Gisela också. Det var verkligen givande och galen nice att träffa henne. Kändes som jag flydde från verkligeten för en stund. Sitta och skratta på balkongen precis som förr.

Jag älskar Västerås. Det kan ingen ta ifrån mig.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s