BOOM.

Allting förändrades. På några sekunder gick mitt liv från toppen till botten. Ingenting var som vanligt och ingenting kommer någonsin bli som förut.

Helvetes tumören kom in i mitt liv 11 september 2011. Här sitter jag skriver – lördagen den 19 januari 2013. Inser att jag inte har någon början på bloggen, men välkommen hit. Välkommen att kastas in i min karusell. Jag hoppas du kan få en och annan vettig tanke här ifrån. Då jag dagligen kämpar mot cancern och inser vad livet verkligen handlar om.

Det jag försöker säga är bara välkommen hit.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s